Rektörümüz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, iki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Üniversite olarak yaptıkları çalışmalarla hedefleri hakkında Rektörümüze bilgi veren Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüze teşekkür ederek hediye verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a şehrimizin sembollerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.