Şehit Alpaslan Yazıcı İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine İslam Bilim ve Medeniyeti Anlatıldı

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı’nın, (İBTAV) büyük bilim insanımız İslam Bilim Tarihçisi  Prof. Dr. Fuat Sezgin’i ve eserlerini ülkemiz genelinde öğrencilerimize anlatmak ve tanıtmak amacıyla organize ettiği Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Tanıtım Seminerleri kapsamında İBTAV Akademik Kurulu Üyeleri Mihriban Ataş, Ayşegül Kutluca ve Sümeyye Baybara tarafından Şehit Alpaslan Yazıcı İmam Hatip Lisesinde seminer verildi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin ile eserlerinin tanıtıldığı, İslam bilim ve medeniyetinin dünya medeniyetine katkılarının örnekleriyle anlatıldığı seminere Müdür Başyardımcısı Recep Şahinli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yapılan bilgi yarışması ile renkli görüntülere sahne olan seminer sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.