Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni’ne Katıldı

  Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85.  yıl dönümü münasebetiyle ilimizde düzenlenen Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni’ne ve oratoryo gösterisine katıldı.

  Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapılan Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Törenine,  Vali Mehmet Makas, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, il protokolü ve vatandaşlarımız katıldı.

  Törende Vali Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

  Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile gönderde bulunan bayrağımız yarıya indirildi. 

  Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki törenin ardından Rektörümüz ve il protokolü Kültür Merkezi’ndeki Kırıkkale Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Başka Bir Mustafa’ adlı oratoryo gösterisini izledi.