İBTAV Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Yapıldı

  Prof.Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) Yönetim Kurulu toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı.  

 Toplantıya Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rektörümüz Prof. Dr.Ersan Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Engin Tuncer ve İbrahim Eren,Akademik Kurul Üyeleri Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Prof.Dr. Mustafa Şahin,  Mihriban Ataş,Ayşegül Kutluca ve Sümeyye Baybara katıldı. 

 Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Tanıtım Seminerleri kapsamında ilimize gelerek Kırıkkaleli gençlere Türk-İslam Medeniyetinin zenginliğini ve dünya medeniyetine katkılarını anlatan İBTAV Yönetim Kurulu ve Akademik Kurul üyelerine teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, İBTAV olarak İslam kültür ve medeniyetinin bilimsel ve teknolojik mirasının daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve onu yeni nesillere en doğru şekilde anlatmak,anlatmakla kalmayıp gençlerimizi bilimsel ve teknolojik üretime katılmaya teşvik etme yönünde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.